Sziasztok! Polgári nevem Tóth Csaba, 1972-ben születtem.

A Wolfentsein 3D és a Doom / Doom II megjelenésekor kezdtem el szólóban játszani FPS jellegű játékokat illetve egyszerű "lan party"-n 98-99 körül játszottunk (leginkább munkahelyen :) ).

2004 körül a Call Of Duty: United Offensive (COD:UO) játék is nagy hatást gyakorolt rám. Ennek a játéknak több része is megjelent PC-n illetve Xbox360-on is. Vélhetően Playstationre is, de a Playstation korszak nálam a Resistance játéknál ki is merült mert hamar XBOX 360 -ra váltottam.

No, szóval Doom II és Duke Nukem után a Call Of Duty-ban folytattam és 1-2 év után életmódváltás miatt sajnos abbahagytam ekkor a nevem még "MaDBoY" volt illetve "mbdeb" -re változtattam, mert a MaDBoY az mindehol foglalt volt. Steam accomat is 2005 -ben hoztam létre és azért madboy_2005. Telt múlt az idő és XBOX-oztam a lányommal (1998 [első életmódváltás DOOM korszak vége PC]) illetve a fiammal (2006 [második életmódváltás  COD-os korszak vége PC]) általában "co-op" - os játékokat vittünk végig és nagyon jól szórakoztunk. Ezek mind XBOX-os játékok voltak, mivel nem akartam a PC-t fejleszteni és meguntam, hogy mindgy csak feljeszt az ember a több FPS miatt ráadásul co-opozni nem is lehetett csak konzolon.

Multizni nem nagyon multiztam Xbox-al, így ez a fajta játékélmény kimaradt. 

Amikkel játszottam(tunk): 

PlayStation 3 : Resistance

XBOX 360: 

Army Of Two; Army of Two: The 40th Day; Borderlands 2; Call of Duty: Advanced Warfare; Call of Duty: Modern Warfare 2; Call of Duty: Modern Warfare 3; Call of Duty: World at War és még sorolhatnám.


 A csipet csapat életkora egyre nőtt és lejött az az idő amikor a lányomat már nem érdekelte ez a fajta játék, a fiam is egyre nagyobb lett és egyedül maradtam akkor még a net kapcsolat éjszaka volt olcsóbb így lassan leépült ez a fajta tevékenység mert a multizósok éjszakai baglyok voltak. 
Ezen időszak alatt üzemeltettem a www.G-Server.hu weboldalt ahol Medal Of Honor illetve Call Of Duty majd UT2004 játékszervereket lehetett bérelni. Mivel a multizósok éjszakai baglyok voltak így amíg bírtam addig én is nyomtam illetve segítettem a klámoknak TS vagy Ventrillo beállításban illetve warszerverek konfigurálásában. 

A CS (ejtsd csé) korszak valahogy kimaradt az életemből valahogy nem jött össze. Aztán 2017 -ben a lányom barátja (Dragoner) ajánlotta a PlayerUnknown's Battleground játékot ami felkeltette érdeklődésemet és elkezdtem játszani vele. Teljesen a rabja lettem. 3 db játékot vettem meg 3 db számítógépre amelyek különböző kaliberűek. Így SQUAD-ozni szoktunk igazából 3-an. A lányom, Dragoner meg én. Olykor-olykor a fiam is beszáll egy-egy kör erejéig (de ő még nagyon tanuló fázisban van).

Túl nagy sikereim nincsenek, de mivel jól érzem magam (persze ha már ugrásnál lepuncsol valaki sorozatba akkor az kicsit rossz) így játszom és nem arról vagyok híres hogy nagy killjeim vannak én inkább a stratégiai bujkálós majd végeznek egymással metódust játszom. Azonban sajnos rá kellet jönnöm, hogy a végjátékban nem nagy a valószínűsége, hogy kill nélkül legyen meg a Chicken, így váltottam agresszív játékba és mindennek nekimegyek mert meg kell tanulnom lőni minden helyzetben és nem csak 25-50 méteren belül.

 

Így gyorsba ennyi. Infoboxomat jobb oldalt láthatod.